Eenvoudig een inkomenstoets maken en passend toewijzen
met de rekenmodule IRF
Toets op inkomen
Helpt corporaties en particuliere verhuurders om de complexe inkomensberekeningen uit te voeren. Zowel voor de Europese inkomenstoets als voor de passendheid.
Toets op passendheid
Vereenvoudigt het toewijzingsproces en voert de wet nauwkeurig uit. Alle wetten, regels en kennis om tot een juiste toewijzing te komen zijn in de webapplicatie opgenomen.
Toets op verantwoording
Genereert gegevens voor een uniforme verantwoording. Checklist voor volledige onderbouwing voor de accountantscontrole. Verklaring huishoudinkomen voor ondertekening door de klant.
Partners
IRF voordelen
Correcter
Helpt medewerkers bij een juiste beoordeling van de toewijzing. Minder fouten door automatisering van toewijzingsvereisten en complexe inkomensberekeningen.
Eenvoudiger
Vereenvoudigt het proces van toewijzing. Verhuurmedewerkers doorlopen in een paar stappen de inkomenstoets.
Transparanter
Maakt de gemaakte overwegingen voor toewijzing inzichtelijk. Genereert automatisch een complete berekening, die de accountant kan gebruiken voor de controle.
Uniformer
Alle wetten, regels en kennis om tot een juiste toewijzing te komen zijn uniform vastgelegd.
Sneller
Nieuwe verhuurmedewerkers zijn sneller ingewerkt door minder handmatige handelingen. Uniform vastgelegde verantwoording versnelt de accountantscontrole.
Flexibeler
Geschikt voor de verschillende vormen van passendheid. Berekenen van passend inkomen bij geadverteerde huur. Of huurprijs berekenen aan de hand van inkomen.
Overtuigd?
Vraag een offerte aan om snel te kunnen beginnen met IRF of als u eerst wil proberen
vraag dan een proefaccount aan via sales@woningnet.nl